Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TREBINJE - MOSTAR - DUBROVNIK - OSTROG
27.08.- 31.08. 2020. GODINE
5 DANA/ 2 NOĆENJA

CENA ARANŽMANA: 75 €
Polazak iz:   Kraljeva, Čačka, Vr. Banje, Trstenika, Kruševca i Kragujevca

DOPLATA za polazak iz Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca), Kruševca (transfer do Kraljeva)10€, Trstenika (transfer do Kraljeva) 7€, Vrnjačke Banja (transfer do Kraljeva) 5€. 
*Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

ARANŽMAN OBUHVATA:
· autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
· smeštaj u hotelu „AĆIMOVIĆ” 3* na bazi dva noćenja sa doručkom/ švedski sto, 
· obilaske prema programu putovanja
· usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
· troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
· fakultativne izlete i ulaznice
· međunarodno zdravstveno (može se uplatiti u agenciji)
· individualni troškovi

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:
· Mostar   15€ (minimum 25 putnika)
· Dubrovnik  15€ (minimum 25 putnika)

NAPOMENA
*Ne čeka se na granici obrada papira za povraćaj PDV-a.
*Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. 
*Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima.
* Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. 
*Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi  doplata 10 €
*Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.
*U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena , izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.  
* DOKUMENTA POTREBNA ZA PUTOVANJE : Važeći biometrijski pasoš najmanje 3 meseca posle putovanja , za maloletnu decu obavezan je pasoš i overena saglasnost roditelja koji ne putuje.

„HOTEL AĆIMOVIĆ” ★★★Nedaleko od centra Trebinja, koje raspolaže sa svim svojim kulturno istorijskim spomenicima, vinskim podrumima, muzejima i manastirima, u mirnoj zoni grada pored rijeke Trebišnjice smješten je Hotel Aćimović sa svojih 26 moderno - opremljenih soba. Od centra Trebinja udaljen je svega pet minuta laganog hoda. Raspolaže sa ukupno 80 ležajeva smještenih u 26 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba i apartmana. U sklopu objekta nalazi se cafe bar i ljetna bašta, savršeno mjesto za opuštanje uz miran i ugodan ambijent. Sve sobe su opremljene francuskim ležajem (+1,2,3 dodatna ležaja), LCD TV, mini bar, WI-FI. U Hotelu Aćimović započnite svoj dan bogatim hercegovačkim doručkom. Više informacija o hotelu na  http://www.acimovictrebinje.com 
1. DAN ( 27.08. – ČETVRTAK)  KRALJEVO
Polazak iz Kraljeva oko 23h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN (28.08. – PETAK)  TREBINJE
U ranim jutranjim satima dolazak u Trebinje. Obilazak manastira Tvrdoš (Manastir Tvrdoš posvećen Uspenju Presvete Bogorodice, podignut je na temeljima stare crkve koja postoji u kontinuitetu od kasne antike); Hercegovačke Gračanice ( po želji poznatog pesnika Jovana Dučića, sagrađena je crkva Blagovještenja Presvete Bogorodice na brdu Crkvina iznad Trebinja, u kome je Dučić I sahranjen); Starog grada Trebinja ( grad je sagrađen na desnoj obali Trebišnjice, iznad najdubljeg mesta u rijeci, tzv. Ban-vira koji nosi naziv po legendi o banu koji se utopio u viru). Odlazak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN (29.08. – SUBOTA) TREBINJE- MOSTAR- TREBINJE
Doručak (švedski sto). Slobodno vreme u Trebinju ili odlazak na fakultativni izlet  u Mostar (grad je poznat po čuvenom Starom mostu, koji je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji je pod UNESCO-voj listi zaštićenih spomenika kulture sveta). U popodnevnim satima povratak u Trebinje. Slobodno vreme za Uskršnje opuštanje ispod čuvenih “Trebinjskih platana”. Noćenje.

4. DAN ( 30.08. – NEDELJA) TREBINJE- DUBROVNIK- TREBINJE- MANASTIR OSTROG
Doručak (švedski sto). Slobodno vreme u Trebinju ili odlazak na fakultativni izlet u Dubrovnik     ( grad smešten na Jadranskom moru, u južnoj Hrvatskoj, udaljen 30km od Trebinja. Ubraja se u jedan od najznačajnijih kulturnih I turističkih centara u celoj Jugoistočnoj Evropi). Obilazak Dubrovnika. Slobodno vreme u Dubrovniku. Povratak za Trebinje. Kratak predah za kafu i toalet u Trebinju (pauza). Polazak za manastir Ostrog ( smešten u okomitoj steni. Osnovao ga je hercegovački mitropolit Vasilije u narodu poznat kao Svetac Čudotvorac u 17. Veku. Manastir Ostrog spade u najposećenije manastire u jugoistočnoj Evropi). Poseta manastiru.  Oko 18h polazak sa Ostroga za Kraljevo.

5. DAN (31.08. – PONEDELJAK) KRALJEVO
Dolazak u Kraljevo oko 02h. Kraj putovanja.

- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima do 15.09. 2020. godine (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije - svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu);
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021