Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
POLAZAK: 
04.03./07.03.2021.

CENA  ARANŽMANA   59 EURA
CENA  ARANŽMANA   55 EURA – NIŠ, LESKOVAC

POPUSTI: (*Popust se ostvaruje u pratnji dve punoplatežne osobe. Sve osobe starije od 10 godina smatraju se odraslim osobama.) dete od 2-10 godina u 1/2 sobi: ostvaruje popust od 40% (ima sedište u autobusu, nema krevet u hotelima).* dete od 2-10 godina u 1/2+1 sobi: ostvaruje popust od 10% (ima sedište u autobusu, ima krevet u hotelima).* dva deteta od 2-10 godina u 1/2+1 sobi: I dete ostvaruje popust od 10% (ima sedište u autobusu, ima krevet u hotelu), II dete ostvaruje popust od 40% (ima sedešte u autobusu, nema krevet u hotelu). III odrasla osoba u 1/2+1 sobi ostvaruje 5% popusta.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama (svaka soba ima tuš/WC),hotel Presto – Ohrid  kategorija hotela sa 3 * koji se nalazi u sirem centru grada   na bazi 1 noćenja sa doruckom, razgledanja po programu putovanja,usluge lokalnog vodiča prema programu putovanja, usluge turističkog vodiča – pratioca, troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja – 300,00 rsd (odrasli 19-70 god.), 200,00 rsd (deca do 18 god.), 600,00 rsd (stariji od 71 god.) – osigurana suma iznosi 30.000 €, Boravišna taksa 1 € po noćenju/ po osobi( plaća se u agenciji prilikom rezervacije), ulaznice i fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) iputnikove individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI: Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni obilazak brodom Sv.Nauma i obilazak manastira – 10 € 
HOTEL PRESTO – 3 * OHRID
Opis hotela – Smešten u Ohridu, hotel Prestol nudi otvoreni bazen, restoran i Gostima su na raspolaganju i besplatan bežični internet i parking.Sobe SU ½ , 1/3 sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, klima-uređaj, sef, frižider i mini-bar. Kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.  Ostali sadržaji uključuju 24-časovnu recepciju, bar, turistički desk, dečije igralište, vrt i objekte za sastanke. Meniji dorucak svetski sto ,za posebne režime ishrane i lanč paketi mogu da se pripreme na zahtev.  Antički teatar se nalazi na 11 minuta vožnje, a Samuilova tvrđava na 12 minuta vožnje.
1 dan 13.02.2021 /04.03.2021. MESTO POLASKA Polazak iz Kraljeva oko 23:00 h,Kragujevac, Čačak. V.Banja ,Trstenik, Krusevac , Niša ,Leskovac ,Vranje ,V.Han. Noćna vožnja do Ohrida autoputem preko Skoplja sa kraćim usputnim zadržavanjem radi pasoške i carinske kontrole  i odmora.

2 dan 14.02.2021 /05.03.2021. OHRID – Dolazak u Ohrid u jutarnjim časovima. Odlazak do manastira Sv. Nauma, udaljenog tridesetak km od Ohrida (fakultativno). Manastir se nalazi na južnoj strani jezera. Obilazak manastira koji je izgradio oko 895. godine učenik  solunske braće Ćirila i Metodija, sveti Naum, u kome je  i  sahranjen. Ohrid je jedan od najlepših gradova Balkana, smešten na obali istoimenog prirodnog jezera. Grad je još u doba Rimljana bio centar hrišćanstva, a u IX v. postaje središte  širenja hrišćanstva među Slovenima. To vreme je obeleženo radom Ćirila i Metodija, utemeljivača slovenske pismenosti i njhovih učenika Klimenta i Nauma. Iz tog perioda potiče veliki broj crkava i manastira od koje je najznačajnija Sv. Sofija. Iznad grada nalazi se Samuilova tvrđava sa koje se pruža prekrasan vidik na Ohridsko jezero. Kulturnoistorijski spomenici Ohrida nalaze se na listi UNESCO, kao deo Svetske kulturne baštine. Smestaj u hotel na Ohridu. U program ulazi: panoramski obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča: spomenik ohridskim prosvetiteljima Klimentu i Naumu, manufaktura papira, crkva Sv. Sofije, tvrđava cara Samuila iz 10. v., crkva Sv. Bogorodice Perivlepte, Rimski teatar, crkva Sv. Jovan Kaneo iz 13.veka… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3 dan 15.02.2021 /06.03.2021. OHRID – Dorucak u hotelu . S Slobodno vreme za još po jednu kaficu, na obali Ohridskog jezera  i polazak ka Skoplju. Obilazak grada u pratnji vodiča. Obilazak grada u pratnji vodiča. Povratak za Srbiju uz kraća zadržavanja po potrebi grupe.

4 dan 16.02.2021  /07.03.2021. Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga)
- 30%prilikom rezervacija ostatak do polaska ili pokricen cekova  do maja  2021. God.

FNX

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021